društveni ples

Opis programa

Tečaj društvenih plesova

U našoj plesnoj školi, posvećeni smo pružanju vrhunske nastave i poticanju vaše strasti prema plesu. Pridružite nam se na ovom plesnom putovanju gdje se učenje susreće s zabavom, a svaki korak postaje prilika za izražavanje i uživanje u umjetnosti plesa.

Što učimo plesati na tečaju ?

Engleski i Bečki Valcer

Engleski i Bečki valcer predstavljaju eleganciju i gracioznost u plesu. Valcer karakterizira fluidnost pokreta, dok Bečki valcer oduzima dah brzinom i dinamikom. U našoj plesnoj školi, istražujte ove klasične stilove, unapređujući tehniku i usklađujući se s ritmom koji će vas voditi kroz plesno putovanje

Discofox i Foxtrot

Discofox donosi energiju plesa diskoteke, s pokretima koji prate ritam glazbe. Foxtrot, s druge strane, predstavlja sofisticiranost i kontrolu. Naučite kombinirati dinamičnost discofox-a s elegancijom foxtrota, stvarajući svoj jedinstveni stil i osjećaj u ritmu glazbe.

Rock and Roll i Jive

Rock and Roll donosi živost i dinamičnost u svijet plesa, dok je jive poznat po brzim, energičnim koracima. U našoj plesnoj školi, usvojite veselost rock and rolla i eksplozivnost jive-a, stvarajući plesne trenutke ispunjene ritmom i zabavom.

Polka

Polka, s svojim brzim koracima i živopisnim ritmom, donosi radost i veselje u ples. Naučite osnove polke i istražite načine kako je prilagoditi različitim glazbenim žanrovima, stvarajući jedinstvenu plesnu izvedbu.

Pridruži nam se i otkrij čaroliju plesa!

Pridružite nam se na ovom plesnom putovanju gdje se učenje susreće s zabavom, a svaki korak postaje prilika za izražavanje i uživanje u umjetnosti plesa.

Svaki trenutak s nama donosi priliku za usavršavanje plesne tehnike, istraživanje karakterističnih elemenata salse te uživanje u raznovrsnim plesnim tečajevima za sve razine.

Osim što ćeš se zabaviti, dobit ćeš priliku upoznati nove ljude, družiti se na klupskim plesnjacima, sudjelovati na salsa partijima i proslavljati rođendane.

Naučiti plesati može biti izazovno, no svaki korak koji napravite donosi vam radost i oslobađa kreativnost. Važno je vjerovati u sebe, imati strpljenja i uživati u procesu jer svaki plesni pokret nosi sa sobom priču i ljepotu. Spremni smo biti uz vas na svakom koraku vašeg plesnog puta i potaknuti vas da otkrijete vlastiti ritam i izrazite svoju jedinstvenost na plesnom podiju.

Za sat Vam je potrebna čista obuća te ugodna odjeća i naravno samo dobra volja.

Ne, nije vam potreban partner ili partnerica da biste sudjelovali u našim salsa tečajevima. Organiziramo tečajeve s rotirajućim partnerima, što znači da ćete tijekom nastave mijenjati partnere s ostalim polaznicima. To je izvrstan način za upoznavanje različitih plesača, razvijanje vještina vođenja i praćenja te stvaranje prijateljstava unutar naše plesne zajednice. Ako dođete sami, slobodno se prijavite – u našem plesnom svijetu uvijek se pronalazi partner za ritam!